Szőnyegtisztítás

Az irodaépületek takarítása lehetővé teszi az iroda alkalmazottai számára, hogy munkájukra összpontosítsanak. Egyes irodák takarítási feladatokat ruháznak az alkalmazottakra, ezáltal csökkentve a hatékony munkára és az ügyfelekre fordított eredményes időt.

A szőnyegek általában finomabb szálakból készülnek, valamint olyan színezékekből és szerkezetekből, amelyek megfelelő takarítási módszer nélkül könnyen megsérülhetnek a „csináld magad” eljárások és az emberek által. A Globáltakarításnál felszereléssel, képzettséggel és tapasztalattal  rendelkezünk a szőnyegek megfelelő tisztításához. Eljárásunk meghosszabbítja a szőnyege életét, miközben csökkenti az abban található allergének szintjét.

A melegvíz-extrakció: melegvíz felhasználásával készül, amelyet nagynyomású szórófejjel szőnyegszálakra permetezünk. A meleg víz és a nyomás egyaránt feloldja a szőnyegen lévő sűrű szennyeződéseket, sárt, port és egyéb foltokat, lehetővé téve ezáltal a könnyű eltávolítását.

Forgó kefés takarítási eljárás: A forgó kefék bemossák a takarítószert a szőnyeg mélyebb rétegeibe a szálak tövéhez, és segítenek a szennyeződés és a piszok meglazításában. A feloldott piszok eltávolításához szőnyegtisztítógépet használunk, amíg a szőnyegek tiszta és folt mentesek nem lesznek.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.