Raktár takarítás

Tapasztalatból tudjuk, hogy a raktárak takarítása rugalmas munkavégzést igényel. A takarítás menetrendjét a raktárban folyó munkavégzéshez igazítjuk. A helyszínen felmérjük a takarítandó területet, és tájékoztatást adunk minden olyan takarítási folyamatról, ami a tökéletes munkavégzés eléréséhez szükséges. Célunk, mindig a 100%-os elégedettség. A hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a tiszta és egészséges környezet.

A raktárakban felgyülemlett por, kosz hamar egészségügyi problémákat okozhat az ott dolgozók számára. A dolgozók munkából való kiesése, további termelési, raktározási problémát vonz maga után. A nagyobb mennyiségű por akár tűzveszélyes is lehet az elektromos berendezések közelében. Mivel a raktárak a legtöbb esetben nem üresek, ezért különösen fontos szempontnak tartjuk, hogy Ön mindig tudja, ki tartózkodik az adott helyiségben. Munkatársaink mindig a cégünk logójával feltüntetett egyenruhát viselnek.

A széleskörű gépjárműparkunknak köszönhetően szinte minden méretű helyiségben el tudjuk végezni a takarítást. Ez lehet a több ezer nm-es raktár, a pár nm-es kiszolgáló helyiségek, irodák, és a nehezen hozzáférhető polcrendszerek alatti rész is. Minden takarítást a saját gépeinkkel, anyagainkkal és személyzetünkkel végezzük.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.