Raktár takarítás

Tapasztalatból tudjuk, hogy a raktárak takarítása rugalmas munkavégzést igényel. A takarítás menetrendjét a raktárban folyó munkavégzéshez igazítjuk. A helyszínen felmérjük a takarítandó területet, és tájékoztatást adunk minden olyan takarítási folyamatról, ami a tökéletes munkavégzés eléréséhez szükséges. Célunk, mindig a 100%-os elégedettség. A hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a tiszta és egészséges környezet.

A raktárakban felgyülemlett por, kosz hamar egészségügyi problémákat okozhat az ott dolgozók számára. A dolgozók munkából való kiesése, további termelési, raktározási problémát vonz maga után.

A nagyobb mennyiségű por akár tűzveszélyes is lehet az elektromos berendezések közelében. Mivel a raktárak a legtöbb esetben nem üresek, ezért különösen fontos szempontnak tartjuk, hogy Ön mindig tudja, ki tartózkodik az adott helyiségben. Munkatársaink mindig a cégünk logójával feltüntetett egyenruhát viselnek.

A széleskörű gépjárműparkunknak köszönhetően szinte minden méretű helyiségben el tudjuk végezni a takarítást. Ez lehet a több ezer nm-es raktár, a pár nm-es kiszolgáló helyiségek, irodák, és a nehezen hozzáférhető polcrendszerek alatti rész is. Minden takarítást a saját gépeinkkel, anyagainkkal és személyzetünkkel végezzük.

Raktár takarítás

A raktárak lehetnek kereskedelmi vagy ipari helyiségek, de ezeket rendben és tisztán kell tartani. A tisztaság elengedhetetlen a raktár rendben tartásához, az egészség fenntartásához és a biztonság érdekében.

A Globaltakarítás biztosítja a raktártisztítást, teljes körű takarítást Budapesten és Pest megyében, amely segít a raktárának fenntartásához szükséges biztonsági és higiéniai előírások megfelelésében és betartásában.

A raktárak hatalmas, nyitott terek, ezért szükség van egy olyan cégre, amely tudja a dolgát, annak érdekében, hogy a raktár a lehető legtisztább legyen.

Nem csak a raktár padlóját kell tisztítani vagy rendben tartani, hanem a személyzeti területet is, mint pl. a vendéglátó egységeket, mint étkezde vagy kávézó.

Magas mennyezettel és tágas terekkel a raktári takarítási munka vállalása sok takarító cég számára problémát jelent. A Globaltakarítás budapesti takarító vállalat rendelkezik azzal a technológiával és tapasztalattal, hogy ne jelentsen kihívást a feladatok elvégzése.

A raktár szükséges területét portalanítjuk, megtisztítjuk, beleértve a padlót, a mennyezetet, a falakat, szellőzőnyílásokat, valamint a polcokat. A raktár takarítása nem mindennapi feladat, kihívásokat jelent, amivel meg kell küzdeni.

A raktár óriási egyterű terület, polcokkal és tárolókkal. Ahol az emberek, nemcsak gyalogosan mozognak, hanem különféle közlekedési eszközökkel, mint például targoncákkal, autókkal.

Egyes raktárakban olyan termékek is találhatóak, amelyek veszélyt jelentenek, ha nem megfelelően kezelik, tárolják őket. A budapesti raktár takarításainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a raktárak takarításával járó összes kihívásnak.

A Globaltakarítás számos jó okot ad arra, hogy minket válasszon raktár takarító cégként. Képzett munkatársaink akkor dolgoznak, amikor szükség van rájuk, független attól, hogy vállalkozása működik, vagy leállási időszakban van. Rendelkezünk minden szükséges felszereléssel és tisztítószerrel, hogy raktárát kiváló állapotba tartsuk vagy hozzuk, hogy vállalkozása zökkenőmentesen működhessen. Ezen feltételek mellett Ön betarthatja az egészségügyi és biztonsági előírásokat.

 

 

 

RAKTÁRI PADLÓK

Aki raktározási munkát végzett, tudja, hogy a zsír és a szennyeződés milyen gyorsan gyűlik össze a padló felületén. Még egy kóbor lábnyom is rendetlenné teheti munkahelyét. Tiszta és biztonságos munkakörnyezetet kíván fenntartani az alkalmazottak egészsége és morálja szempontjából.

 

A Globaltakarításnál raktári padlótisztítóink figyelnek az egyes létesítmények apró részleteire. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy takarítási munkából származó vizes tócsák vagy a nem megfelelően megtisztított felületeken lévő maradványok komoly biztonsági veszélyeket jelenthetnek a raktárakban. Balesetek történnek, és nem akarjuk, hogy az emberek csúszásokból és esésekből súlyos sérüléseket szenvedjenek

A padlókra vonatkozó általános tisztító megoldásaink gyakran magukba foglalják a portalanítást, seprést, súrolást, de kidolgozunk egy takarítási tervet is, amely a raktár igényeihez igazodik.

Például üzleti követelményei kémiai kezeléseket tehetnek szükségessé, például:

Gépi súrolás

Kézi tisztítás

Ipari porszívózás

Portalanítás

A gyalogos forgalom állandó beáramlásával a létesítménybe és onnan kifelé a raktár gyorsan melegágyává válhat az alkalmazottak körében keringő vírusok és levegőben terjedő betegségek számára. A tiszta levegőminőség és a csíramentes felületek rendkívül fontosak, különösen a COVID-19 járvány idején.

Amint a raklapok átkerülnek a rakodókra és a raktárakba, por és szennyeződés gyűlhet össze a vírusrészecskékkel együtt. Fertőtlenítjük ezeket a területeket, beleértve a nagy tapintású felületeket is, és biztosítjuk, hogy ne maradjon szennyeződés, baktérium vagy vírus.

A por és a szennyeződés szintén komoly aggodalomra ad okot, mivel felhalmozódnak az olyan felületeken, mint:

Mennyezetek

Csővezeték

Világítás

Polc

Ezek a terek tökéletes táptalajai a penész, baktériumok számára. A mennyezeten lévő túlzott mennyiségű por veszélyes porfelhőkké gyűlhet, amelyek károsíthatják a berendezéseket, elektromos zárlatot, akár robbanást is okozhatnak.

 

A Globáltakarítás eltávolítja ezt a szennyeződést, hogy a létesítmény biztonságban legyen, miközben alacsonyak a költségek.

 

GYÁRTÓ ÜZEMEK

Mivel egyre több COVID-19 megbetegedést tapasztalunk a gyártóüzemekben, a vállalkozások tulajdonosainak szem előtt kell tartaniuk az egyes üzemben lévő létesítmények tisztaságát és biztonságát. Függetlenül attól, hogy élelmiszer-feldolgozással vagy papírnyomtatással foglalkozik-e, üzemének tisztasági, fertőtlenítési igényeit kielégíteni tudjuk.   Számos szolgáltatást nyújtunk gyártóüzemeknek, például:

  • Nagy forgalmú területek rendszeres karbantartása
  • Gyártóüzemek, raktárak fertőtlenítése
  • Egyszeri mély tisztítás vagy sürgősségi tisztítás (a padló megtisztítása a kiömlött anyagoktól)
  • Felújítás / építés / bontás előtti vagy utáni takarítás

Raktára biztonsága és megjelenése továbbra is kiemelt fontosságú számunkra.

A nehezen elérhető területeket is megtisztítjuk, minden szükséges óvintézkedést megteszünk annak érdekében, hogy maximálisan elégedett legyen a szolgáltatásunkkal és visszajáró ügyfélként tarthassuk Önt is számon.

Válassza szolgáltatásainkat, hogy gondoskodhasson budapesti és Pest megyei vállalkozásának raktártisztítási igényeiről.

Kérjen árajánlatot még ma, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk bármilyen kérdése is van. Hívjon bizalommal.

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.