Lakásfelújítás utáni takarítás

Egy új otthon építése vagy a régi felújítása megterhelő. A felújítást végző szakemberek után maradt szennyeződések eltávolítása, reménytelen feladatnak tűnik. Gondot okoz a lakásban leülepedett finom por, sitt maradványok, a burkolatokon lévő cementfátyol, és a számtalan makacs szennyeződések, melynek sorát még hosszasan sorolhatnánk. A Globáltakarítás gondoskodik az építkezés utáni takarításról, hogy az ingatlanja makulátlanul tiszta legyen, és beköltözésre alkalmassá tesszük, a mielőbbi használatba vétel szem előtt tartásával.

Megmutatjuk ügyfeleinknek, hogy mi olyan cég vagyunk, amely soha nem fog eladni Önnek olyan tisztítási szolgáltatásokat, amelyekre nincs szüksége. Tévhit, hogy minden szennyeződés maradéktalanul eltávolítható! Több éves tapasztalatunknak, és szakértelmünknek köszönhetően, meg tudjuk mondani Önnek, melyik szennyeződés távolítható el maradéktalanul, és melyik az, ami sajnos nem. A munka megkezdése előtt megbeszéljük pontosan mi az elvárása, és minden lépést elmagyarázunk a tisztítási folyamatokról. Cégünk energikus, barátságos, rugalmas és mindenekelőtt őszinte lesz. Nem működhet virágzó üzlet boldog ügyfelek nélkül. A kezdeti beszélgetéstől a projekt befejezéséig azt akarjuk, hogy jól érezze magát velünk. Mindenkivel együtt dolgozunk, kivitelezők és építők, építészek és ingatlantulajdonosokkal egyaránt.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.