Kárpittisztítás

A irodai szőnyegek tisztítására szolgáló megoldásaink megrendelésével nem csak javítja az irodai környezetet a jobb termelékenység és a munkafolyamat javítása érdekében, hanem nagyon hatékony megoldás lesz vállalkozásának jó hírnevére a piacon.

Idővel a kárpitozás elkezdi gyűjteni a talajt, a port, állatok szőrét és más allergéneket. Sok szőnyegtisztító vállalkozástól eltérően ügyelünk arra, hogy semmilyen tisztítószeres maradék, kemény vegyszer vagy extra víz ne maradjon hátra.  Ha kárpitját szakszerűen megtisztítják, a bútorok újra újszerűnek tűnhetnek. Magas színvonalú kárpittisztító gépeinkkel képesek vagyunk irodai, éttermi, orvosi rendelőkben lévő székek, fotelek, kanapék bármilyen kárpittal rendelkező bútorok tisztítására, amit lehet géppel takarítani. A kárpit tisztításakor olyan zöld megoldásokra törekszünk, amelyek nem árthatnak azoknak, akik használják őket, és mélyebb és jobb tisztítást biztosítanak, amely természetes és tartós.  Ezenkívül bizonyos szöveteket különböző színekkel festettek, és a bútorok életkorát is figyelembe kell venni a tisztítás megkezdésekor. Csapatunk rendelkezik a bútorok erőteljes tisztításához szükséges készségekkel és felszereléssel.

A kárpittisztítás menete

1. lépés: Előzetes ellenőrzés

Munkatársunk Önnel végig járja a takarítandó felületet, hogy szemrevételezéssel ellenőrizze a szőnyeget. Meg fogja határozni a lehetséges állandó foltokat, és értékelést ad a várható eredményekről.

2. lépés: Porszívózás

A szőnyeget alaposan fel kell porszívózni egy ipari porszívó segítségével, hogy eltávolítsa a port egyéb szennyeződéseket.

3. lépés: Előpermetezés, Előkondicionáló szer alkalmazása

Folt lazító szer alkalmazása a frekventáltabb terület felületének és az általános foltok lebontására, alaposabb tisztítás érdekében történik.

4. lépés: Tisztítás és öblítés

A kezelendő felületet ezután alaposan átmosva ipari, kimagasló teljesítményű gépeinkkel, majd átöblítjük egy erőteljes visszaszívó rendszerrel anélkül, hogy a szőnyeget roncsolódás érné, vagy ragacsos maradékot hagynánk hátra.

5. lépés: Szárítás

A gyorsabb száradás elősegítése érdekében a szőnyegek tisztítását követően nagy teljesítményű légmozgatókat helyezünk el a szőnyegek tisztítása során.

6. lépés: Takarítás utáni ellenőrzés

Az utolsó momentum az ellenőrzés, a kollégánkkal együtt végigjárva ellenőrizhetik az ingatlant, hogy rámutasson a tisztítási eredményekre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Ön teljes mértékben elégedett a munkánkkal.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.