Irodaház takarítás

Az első benyomások különösen számítanak, ezért hihetetlenül fontos annak biztosítása, hogy az iroda tiszta és ápolt legyen.  A munkahelyen a tisztaság hatalmas motivációt jelent a termelékenység szempontjából. Ezenkívül Magyarország munkavállalói évente átlagosan 7 beteg napot vesznek igénybe.  Az irodai íróasztalok toalettként több, mint 400-szeresére növelik a baktériumok számát,  ezért a rendszeres profi takarítás kritikus jelentőségű. Ez jelentősen csökkentheti a alkalmazottainak betegnapjainak számát is.

Minden társaságnak megvannak a saját egyedi igényei, a higiéniától a takarítási követelményekig. Meg kell jegyezni, hogy nem minden vállalkozás azonos, a Globáltakarítás irodai takarítási szolgáltatások széles skáláját kínálja.

 • Általános takarítás: Az általános takarítási szolgáltatások a konferenciatermek takarítását, a szemetes eltávolítását, valamint a konyhák és a vendégszobák takarítását, valamint előcsarnokokat, közös helyiségeket és egyéb irodákat tartalmaznak. Az ablaktisztítást szintén tartalmazza.
 • Szőnyegápolás: A Globáltakarítás túlmutat a porszívózáson, tiszta és kezelt szőnyegeket hagyunk magunk után a munka végeztével. Az irodai szőnyegek a száraz, és habmosóval, valamint a helyszínen történő tisztítással ismét egészen újszerűek lesznek.
 • Szövet- és bútorkarbantartás: Ha irodaépületébe szövetfalak készültek, a Globáltakarítás gondoskodik arról, hogy azok is tiszták legyenek. Az anyag samponozásával a csapat száraz és habtisztító módszerrel biztosítja a tisztítandó felület folttalanságát. A bőr tisztítását és kondicionálását szintén tartalmazza.
 • Padlókezelés: A Globáltakarítás többet ad az egyszerű porszívózáson és felmosáson. A csapat padlóburkolatok takarításának széles választékával működik, beleértve márvány, terrazzo, cement, fa, csempe, kerámia és gumi anyagot is.
 • Nyilvános terek karbantartása: Olyan terek takarítási szolgáltatásokat is kínál, mint például a folyosók, garázsok, raktárak, csarnokok alapos, minőségi, pontos tisztítását.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

 • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
 • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
 • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
 • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

 • Ablakpárkányok tisztítása
 • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
 • Emeleti ablak tisztítása

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.