Ipari épületek felújítás utáni, átadás előtti takarítása

Cégünk vállalja irodák, raktárak, garázsok, sportlétesítmények, stb.. felújítása és építése után maradt szennyeződések takarítását. Több éves tapasztalattal rendelkezünk ipari létesítmények takarításában. Tudjuk, hogy a határidő milyen fontos szerepet játszik egy átadás előtti fázisban. A takarítás menetrendjét a helyszínen még folyamatban lévő munkavégzéshez igazítjuk. Széleskörű gépparkunknak köszönhetően szinte minden méretű helyiségben el tudjuk végezni a takarítást.

Ez lehet a több ezer nm-es raktár, pár nm-es kiszolgáló helyiségek egyaránt. Minden takarítást a saját gépeinkkel, tisztítószereinkkel és személyzetünkkel végezzük. Árainkat, kivétel nélkül, helyszíni szemle után tudunk adni, mivel nincs két egyformán szennyezett felület.

Fontos szempontnak tartjuk, hogy Ön mindig tudja, ki tartózkodik az adott területen, ezért kollégáink mindig a cégünk logójával feltüntetett egyenruhát viselnek.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.