Ipari épületek felújítás utáni, átadás előtti takarítása

Cégünk vállalja irodák, raktárak, garázsok, sportlétesítmények, stb.. felújítása és építése után maradt szennyeződések takarítását. Több éves tapasztalattal rendelkezünk ipari létesítmények takarításában. Tudjuk, hogy a határidő milyen fontos szerepet játszik egy átadás előtti fázisban. A takarítás menetrendjét a helyszínen még folyamatban lévő munkavégzéshez igazítjuk. Széleskörű gépparkunknak köszönhetően szinte minden méretű helyiségben el tudjuk végezni a takarítást.

Ez lehet a több ezer nm-es raktár, pár nm-es kiszolgáló helyiségek egyaránt. Minden takarítást a saját gépeinkkel, tisztítószereinkkel és személyzetünkkel végezzük. Árainkat, kivétel nélkül, helyszíni szemle után tudunk adni, mivel nincs két egyformán szennyezett felület.

Fontos szempontnak tartjuk, hogy Ön mindig tudja, ki tartózkodik az adott területen, ezért kollégáink mindig a cégünk logójával feltüntetett egyenruhát viselnek.

Minőségi csarnok takarítás Budapesten

A csarnok takarítás Budapesten egyre népszerűbb szolgáltatássá válik. Ahogy az otthonunkban fontosnak érezzük, hogy rend és tisztaság uralkodjon, úgy a munkakörnyezetünkben is nagyon fontos a rend kialakítása és fenntartása. Ez azokon a helyeken főként alapkövetelmény, ahol szigorú előírásoknak kell megfelelniük a tulajdonosoknak.

A saját jól felfogott érdekben végzett takarítás mellett a balesetvédelem, balesetek megelőzése érdekében végzett takarítás is szempont. Az ipari csarnokok jellemzően hatalmas energiafogyasztók. A gyártási folyamat, a világítás, a fűtés, légkondicionálás nagy mennyiségű energia felhasználását igényli. A természetes napfény létfontosságú eleme az életünknek. Ennek biztosítását nagyméretű ablakokkal tudják megoldani.

A munkakörnyezetbe juttatott természetes fény ösztönzőleg hat az alkalmazottakra, elősegítheti a munka hatékonyságát és biztonságos működését. Az ablakok tisztítására célszerű szakembert alkalmazni, mivel a megközelítésük nem mindig egyszerű. Külső takarítás révén az ingatlan pillanatok alatt szép és újszerű lesz. A karbantartott, gondozott megjelenés elősegítheti az új ügyfelek megjelenését, a régiek magtartását.

A tisztítás és fertőtlenítés egyre nagyobb hangsúlyt kap napjainkban. Ezt a két szót hajlamosak vagyunk összekeverni, pedig nagyon különböző dolgokat jelentenek. A felületek akkor szennyeződnek, ha vírustartalmú cseppek kerülnek rájuk vagy valaki szennyezett kézzel érinti meg. A tisztítás az a folyamat, melynek során eltávolítjuk a sok esetben látható vagy tapintással érezhető szennyeződéseket. Ez a baktériumokat jellemzően nem pusztítja el, de csökkenti a fertőzés terjedésének kockázatát. A fertőtlenítés azt jelenti, hogy a tisztítás után megmaradt mikroorganizmusokat olyan szintre csökkentjük, melyek már nem károsak az emberi szervezetre.

A kórokozók nagy része elpusztul, ezáltal csökken a baktériumok és vírusok terjedésének kockázata. A fertőtlenítési folyamatoknál előnyös a védőfelszerelés használata: kesztyű, arcmaszk, szemüveg, zárt ruha, munkacipő.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Nagyon fertőző kórokozók jelenléténél ideális esetben mindig friss ruhákat és minden tisztítási folyamathoz friss fertőtlenítő oldatot kellene használni. Nem javasolt ugyanazon oldat többszöri használata, mert szennyeződéseket juttathat fel a felületre. Az előkészítés és a használat során vegyük figyelembe a gyártó utasításait. Ügyeljünk a megfelelő keverési mennyiségekre és mindig elég ideig hagyjuk hatni a felületen. Ellenkező esetben csökkenhet a hatékonyság.

Első lépés az alapos tisztítás semleges mosószerrel. Először a legtisztább területekkel kell elkezdeni, majd következnek a szennyezett részek. Tisztítsuk meg azokat a felületeket is, melyeket ritkán érintünk meg. Figyeljünk oda az összes kis rész tisztítására, még akkor is, ha azok látszólag tisztának tűnnek. Súrolásra lehet szükség a makacs szennyeződések eltávolításához. A por a legnagyobb ellenség, a nagy nyitott térben mindent ellep, mindenre rátelepszik.

A rendszeres tisztítással megszabadulhatunk olyan szennyező anyagoktól, mint például a penész, gomba, rozsda, algák. Ennek az eredménye különösen hasznos lehet azok számára, akik asztmában vagy más légúti megbetegedésben szenvednek. Az üzemben dolgozók nagyon elfoglaltak, nem marad idejük és energiájuk a megfelelő minőségű takarításra. Ilyenkor külső segítséget kell igénybe venni és keresni egy céget, ahol elérhető szolgáltatás a csarnok takarítás Budapesten.

A külső takarító cég munkatársai kiemeltem figyelnek a megrendelő kéréseire, ügyelnek arra, hogy az eszközök a helyükön maradjanak. Így nem lassítják le a munkát, nem kell keresgélni a szerszámokat. A profi takarítók gyorsan elvégzik az adott munkát. Általában összeszokott csapat dolgozik együtt, akik jelentős tapasztalattal is rendelkeznek. A nagy területek tisztítására alaposan fel kell készülne. Biztosítani kell az igényekhez illeszkedő takarító gépeket, tisztítószereket és mindezek használatukhoz értő személyzetet.

Előtte

Utána

Előtte

Utána

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.