Garázs takarítás

A teljes körű szolgáltatást nyújtó parkoló tisztítást úgy terveztük, hogy a parkolóházakat mindig a lehető legtisztábbakká tegyük, hogy ragyogó, igényes megjelenést biztosítson garázsuknak, parkolóhelyüknek. A tisztítási igénytől függően együtt dolgozunk Önnel a garázs takarítási tervének meghatározásában, hogy az megfeleljen az Ön igényeinek és az ingatlan költségvetésének.

A padlóburkolat kiválasztása egyre fontosabb szerepet játszik a parkolók kialakításában. A szennyeződés jobban látható, és a hagyományos módszerekkel nehéz tisztítani.  A makacsabb lerakódásokat a beton pórusaiból úgy tisztítjuk, hogy az olaj, por, sár és egyéb szennyeződések előbb a megfelelő technikával, tisztítószerrel feloldjuk és a felületez megfelelő takarítógéppel azt eltávolítjuk. Természetesen a kezelésünkkel a padló nem sérül meg. Takarító csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az összes típusú padló tisztításában, és pontosan tudjuk, hogyan kell kezelni az egyes felületet. Igény esetén cégünk nemcsak a padlót, hanem a biztonsági korlátokat, rámpát, garázskaput, csövek, falakat és akár a mennyezetet is tisztítja. Minden tevékenységet saját gépeinkkel, anyagainkkal és személyzetünkkel végzünk.

A parkolóhely takarításának árai a garázs állapotától, méretétől és a kért szolgáltatás mennyiségétől függően változhatnak. Ahogy a világ a „zöldebb” környezet felé halad, a parkolóházak, garázsok tulajdonosai arra koncentrálnak, hogy a parkolóhelyüket tisztábbá tegyék, hogy megfeleljenek használóik aktuális elvárásainak. Az ajánlott tisztítási gyakoriság a parkolóházak, garázsok életkorától és használatától függ. Javasoljuk, hogy a parkolóhelyeket negyed évente de fél évente mindenképpen tisztítsák meg annak érdekében, hogy az ott parkoló gépjárművek által hátra hagyott olajos foltok, por, sár egyéb szennyeződések ne legyenek képesek a felület porózusaiba beszáradni. Ha még is megtörténne, nehezen, rendkívül fáradságos munkával és sok energiával érhető el a kívánt eredmény.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.