Garázs takarítás

A teljes körű szolgáltatást nyújtó parkoló tisztítást úgy terveztük, hogy a parkolóházakat mindig a lehető legtisztábbakká tegyük, hogy ragyogó, igényes megjelenést biztosítson garázsuknak, parkolóhelyüknek. A tisztítási igénytől függően együtt dolgozunk Önnel a garázs takarítási tervének meghatározásában, hogy az megfeleljen az Ön igényeinek és az ingatlan költségvetésének.

A padlóburkolat kiválasztása egyre fontosabb szerepet játszik a parkolók kialakításában. A szennyeződés jobban látható, és a hagyományos módszerekkel nehéz tisztítani.  A makacsabb lerakódásokat a beton pórusaiból úgy tisztítjuk, hogy az olaj, por, sár és egyéb szennyeződések előbb a megfelelő technikával, tisztítószerrel feloldjuk és a felületez megfelelő takarítógéppel azt eltávolítjuk. Természetesen a kezelésünkkel a padló nem sérül meg. Takarító csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az összes típusú padló tisztításában, és pontosan tudjuk, hogyan kell kezelni az egyes felületet. Igény esetén cégünk nemcsak a padlót, hanem a biztonsági korlátokat, rámpát, garázskaput, csövek, falakat és akár a mennyezetet is tisztítja. Minden tevékenységet saját gépeinkkel, anyagainkkal és személyzetünkkel végzünk.

A parkolóhely takarításának árai a garázs állapotától, méretétől és a kért szolgáltatás mennyiségétől függően változhatnak. Ahogy a világ a „zöldebb” környezet felé halad, a parkolóházak, garázsok tulajdonosai arra koncentrálnak, hogy a parkolóhelyüket tisztábbá tegyék, hogy megfeleljenek használóik aktuális elvárásainak. Az ajánlott tisztítási gyakoriság a parkolóházak, garázsok életkorától és használatától függ. Javasoljuk, hogy a parkolóhelyeket negyed évente de fél évente mindenképpen tisztítsák meg annak érdekében, hogy az ott parkoló gépjárművek által hátra hagyott olajos foltok, por, sár egyéb szennyeződések ne legyenek képesek a felület porózusaiba beszáradni. Ha még is megtörténne, nehezen, rendkívül fáradságos munkával és sok energiával érhető el a kívánt eredmény.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

  • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
  • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
  • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
  • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

  • Ablakpárkányok tisztítása
  • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
  • Emeleti ablak tisztítása

Garázs takarítás Budapest, 8.,11.,13. kerület lépésről lépésre

Ha időt és energiát szeretnénk megtakarítani, akkor válasszuk a garázs takarítás Budapest, 8.,11.,13. kerület szolgáltatásait. Családi házaknál a garázst általában tárolásra használják. Az autón kívül ott tárolják az emberek a kerékpárokat, kerti felszerelésket. Többnyire tavasszal és ősszel jut eszünkbe nagytakarítást végezni, amikor eltesszük vagy elővesszük a szezonális használati eszközöket. A megfelelően működő garázskapu segítséget nyújthat a garázst rendben tartani. Csökkenteni tudja a garázsba bejutó por és szennyeződés mennyiségét.

Jó esetben a garázs az autó tárolására szolgál és még néhány autóhoz vagy a háztartáshoz használt apróság tárolására. De biztosan mindenki találkozott már olyan esettel, amikor a ház hulladéklerakóját alakult ki benne. Az emberek gyakran csak bedobozolják a feleslegessé vált dolgokat, tárolják, mert nem tudják eldönteni, hogy mihez kezdjenek vele. Kidobják, vagy megtartsák? Ezeket az elrejtett tárgyakat ritkán vagy egyáltalán nem is használják. Sokan egyszerűen túl sok tárgyat birtoklunk, melyekhez érzelmileg ragaszkodunk, ezért nehezen válunk meg tőlük.

Pedig eljön az a pillanat amikor nem lehet tovább halogatni a rendrakást. Erre tökéletes alkalmat nyújthat egy költözés, vagy az a pillanat, amikor már az autó nem fér be a garázsba a lomoktól. A holmiktól a megszabadulás nem órák, sokkal inkább napok kérdése lesz. Minden kezünkbe kerülő tárgy emlékeket idéz, és csak több körös átpakolgatás után sikerül mindent feleslegest elengednünk és rendet rakni végül. Első lépésként érdemes átgondolni, hogy hova fogjuk tenni a feleslegessé vált dolgokat.

Ha nagyobb mennyiséggel rendelkezünk, megoldás lehet egy konténer rendelése valamelyik helyi hulladékkezelő cégtől. Amennyiben rendelkezünk olyan dolgokkal, melyek mások számára hasznosak lehetnek, akkor fontoljuk meg, hogy egy jótékonysági cégnek ajándékozzuk a holmikat. Másik megoldás lehet még egy garázsvásár, ahol elajándékozhatjuk a kiselejtezett dolgainkat vagy szimbolikus összeget is kérhetünk értük.

A rendszerezéshez szükségünk lesz dobozokra, zsákokra.

A helyi élelmiszerbolt megfelelő hely lehet a kartondobozok megtalálásához, sok üzlet szívesen ad a számára hulladéknak számító csomagolóanyagból. Ha új dobozt szeretnénk, akkor a lakberendezési boltokban többféle méretben megvásárolhatóak. A munkafolyamatot meg kell szervezni, alaposan át kell gondolni, hogy milyen sorrendben állunk neki a rendszerezésnek. Haladjunk kis lépésekkel előre, selejtezzük ki, ami már nem kell. Amire viszont még szükségünk lehet, dobozoljuk be.

Elképzelhető, hogy úgy érezzük nehézséget okoz valamelyik tárgy elengedése, gondoljuk át alaposan, hogy miért ragaszkodunk hozzá. Csak olyan dolgokat tartsunk meg, melyek örömet okoznak nekünk. Az emberek többsége sportszereket halmoz fel a garázsban, vagy komoly dekoráció gyűjteménnyel rendelkezik. Először szabaduljunk meg a nagy, terjedelmes tárgyaktól, melyeket nehéz tárolni. Az apró dolgokat rendezzük évszak szerint dobozokba. Régi és kopott cipők is gyakran megtalálhatóak a garázsban.

Érdemes komolyan átgondolni, hogy melyikre lehet még szükségünk. Célszerű egy váltócipőt megtartani az esős időkre, a többitől pedig szabaduljunk meg. Mikor sikerül mindent bedobozolni, akkor jön az üres helyiség kitakarítása. Ez nem egy szoba a lakásban, ahol a portörlő rongy és porszívó a főszereplő. Az olajos, autógumik által több évszakon keresztül behordott szennyeződések feltakarításához a legtöbb háztartás nem rendelkezik megfelelő felszereléssel.

Saját kezűleg történő takarításnál kölcsön kell kérni, vagy bérelni kell hozzá felszerelést. Ha penészt találunk a falakon, azzal is meg kell birkózni. De nem kell feltétlenül mindezzel egyedül foglalkozni. Rá lehet az egészet bízni profi szakemberekre is, akik rendelkeznek a kellő felszereléssel és ismeretekkel ahhoz, hogy gyorsan és alaposan mindezt megoldják helyettünk. Budapesten vannak erre specializálódott cégek, akár kerületekre is szakosodva. Olyan céget keressünk, akinek a profiljai között szerepel a garázs takarítás Budapest, 8.,11.,13. kerületben.

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.