Garázs takarítás

Teljes körű szolgáltatást nyújtó parkolóház-takarítási szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a parkolóház területeit mindig a lehető legtisztább állapotban tartsák, hogy lakóparkjuknak, mélygarázsuknak tiszta professzionális megjelenést biztosítson.

A tisztítási igénytől függően együtt dolgozunk Önnel a garázs takarítási tervének meghatározásában, hogy az megfeleljen az Ön igényeinek és az ingatlan költségvetésének.

A parkolóház megjelenésére elköltött pénz minden fillért megér, ha több ügyfél választja a parkolást abban a garázsban vagy ott lakók megelégedettsége is az egyik legfontosabb szempont.  A lakástulajdonosok vagy a parkoló bérlettel rendelkezők akár a kollégák, barátok vagy családtagok felé is ajánlhatják a garázs szolgáltatásait.

Az ingatlan értékét a rendszeres takarításával megőrizhető. Minél hosszabb ideig vár egy parkolóház üzemeltetője az ingatlan tisztítására, annál nehezebb lesz eltávolítani a foltokat. Bizonyos esetekben a foltok hosszú ideig a felszínen maradása lehetetlenné teszi azok eltávolítását. A parkolóházak és parkolók takarításának elmulasztása végső soron a parkolóház értékét is csökkentheti

Milyen gyakran kell takarítani a parkolóházakat?

Amint az ország a „zöldebb” környezet felé halad, a parkolóházak tulajdonosai arra összpontosítanak, hogy parkolóikat tisztábbak legyenek, hogy megfeleljenek ügyfeleik jelenlegi elvárásainak. Az ajánlott tisztítási ciklus a parkoló korától és használatától függ. De azt javasoljuk, hogy az átlagos parkolószerkezetet fél évente, de legalább évente tisztítsák meg. A dokumentált parkolóház-takarítási karbantartási terv segíthet megakadályozni az esetleges pereket, amelyek a csúszás miatt következhetnek be.

A padlóburkolat kiválasztása egyre fontosabb szerepet játszik a parkolók kialakításában. A szennyeződés jobban látható, és a hagyományos módszerekkel nehéz tisztítani.  A makacsabb lerakódásokat a beton pórusaiból úgy tisztítjuk, hogy az olaj, por, sár és egyéb szennyeződések előbb a megfelelő technikával, tisztítószerrel feloldjuk és a felületez megfelelő takarítógéppel azt eltávolítjuk.

Előtte

Utána

Parkoló takarításának gazdasági előnyei

 

A parkolóház takarítása elengedhetetlen az ügyfelek megtartásához és megszerzéséhez, és a parkoló értékének, állagának megőrzéséhez. A mélygarázs takarításnál is az a célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk a ma elérhető legbiztonságosabb, leghatékonyabb és költséghatékonyabb módszerekkel.

Pénztakarékosság céljából egyes parkolóház-üzemeltetők úgy dönthetnek, hogy ritkábban veszik igénybe a garázstakarítási szolgáltatásokat. Bár ez könnyen megspórolható költségnek tűnik, a parkolóház tulajdonosainak figyelembe kell venniük a parkolóház takarításának előnyeit és a rutinszerű karbantartás elmulasztásával járó esetleges kötelezettségeket, kellemetlenségeket.

A lakástulajdonosok biztonsági aggodalmainak elsőbbséget kell élveznie. A szennyeződés és az olajfoltok komoly problémákat okozhatnak. Például egy személy megcsúszhat egy olajfolton, vagy a szennyeződéseket nyomon lehet követni járműveken vagy adott esetben, az utastérben is. Ha ez bekövetkezik, az illető aggodalmának adhat hangot a probléma miatt. A parkoló takarításával megelőzhetők ezek a problémák.

Természetesen a kezelésünkkel a padló nem sérül meg. Takarító csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az összes típusú padló tisztításában, és pontosan tudjuk, hogyan kell kezelni az egyes felületet.

Igény esetén cégünk nemcsak a padlót, hanem a biztonsági korlátokat, rámpát, garázskaput, csövek, falakat és akár a mennyezetet is tisztítja. Minden tevékenységet saját gépeinkkel, anyagainkkal és személyzetünkkel végzünk.

További munkafolyamatokat is figyelembe kell vennie a parkolóház takarításánál.

 

  • Magasnyomású mosó segítségével megtisztítjuk a falak széleit, eltávolítjuk a felületbe behatolt foltokat.
  • A garázsfalak, sarkok, bejárati / kijárati területek, a lift előterei és más területek tisztításához lombfújót, seprűgépet használunk a szemét, a cigarettadarabok, a levelek és a por eltávolítására.
  • Az olajfoltok és egyéb szivárgó folyadékok előzetes kezelése.
  • Egyéb szolgáltatások, mint például a felsővezetékek, csatornák, jelzőtáblák, lépcsőházak vagy más, porral borított területek tisztítása.

 

A parkolóházak takarításának ára függ:

 

A parkolóház takarításának árai a garázs állapotától, nagyságától és a választott szolgáltatástól függően változhatnak. Takarítási költségeket befolyásoló tényezők lehetnek:

  • parkolóház padlójának seprése
  • parkolóház padlójának súrolása
  • falának, csöveinek, ablakainak, armatúráinak, korlátjainak tisztítása
  • rámpáinak, garázs kapuinak takarítása
  • továbbá egyedi igények teljesítése

 

Hasznos tanács

 

 Ha garázstakarító céget alkalmaz a takarításához, győződjön meg arról, hogy betartják-e a helyi szennyvízcsatornába történő visszanyerésre és a szennyvíz elvezetésre vonatkozó összes követelményt.

Ez azért fontos, mert az ország legtöbb területe a parkoló tulajdonosát teszi felelőssé a szabály megsértéséért azáltal, hogy nem tartja be a megfelelő környezetvédelmi rendet

Súroló és seprő szolgáltatások

Ez a szolgáltatásunk a kiömlött anyagok, por, sár felszedésére használjuk, amelyek a parkolóház felületén felhalmozódnak, eltávolítjuk a betonba szivárgott szennyeződés nagy részét. A folteltávolítás, hatékony tisztítószer felvitelével kezdődik az olajfoltra majd a megfelelő idő elteltével, súrológéppel mechanikus erő felhasználásával a makacs folt fellazítása következik.

Ez a fajta eljárás havi, negyedéves vagy féléves megelőző karbantartási programunkban használható. Javasoljuk, hogy a parkolóházak alapos takarítását mindig fél, de legalább évente tartsák meg, hogy könnyebben és nagyobb hatékonysággal lehessen eltávolítani az olajszármazékokat, és egyéb foltokat a garázs járó felületéről, amelyeket a járművek hátrahagytak.

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.