Ablak takarítás

Ideális esetben az ablakokat évente kétszer kell mosni, de ez olyan feladat, amelyre a legtöbb ember nem gondol. A tapasztalatunk alapján a tulajdonosok ragaszkodnak ahhoz, hogy ezt pamut törölközővel vagy újsággal, spray-tisztítóval és egy csomó könyökzsírral csinálják.

Ablak takarítás

AZ ABLAKOK TISZTÍTÁSÁNAK OKAI

A tiszta ablakok javítják irodája, üzlete, ingatlanja vonzerejét és légkörét. A kereskedelmi ablaktisztítás egy kis beruházás, amelynek nagy előnyei vannak.

 • Utcai felület – Az ablakok tisztítása gyors, egyszerű módja annak, hogy az ingatlan vonzóbbá váljon.
 • Jobb megvilágítás – A  tiszta ablakok lehetővé teszik a természetes fény szabad belépését az épületbe.
 • Kellemesebb kilátás – A  tiszta ablakok lehetővé teszik a munkatársak számára, hogy a szennyeződések megakadályozzák a kilátást az ablakon, így jobb benyomást keltenek az ott tartózkodókban.

A következő három ablaktisztító csomagot kínáljuk:

 • Alap ablaktisztítás – A  szennyeződést csak az üvegről távolítjuk el.
 • Építőipari tisztítás –  Az üvegről letisztítjuk a makacs anyagokat, például ragasztókat, festékeket, stukkókat és általános építőipari hulladékokat. Ez a szolgáltatás nem tartalmazza az ablakkeretek vagy a sín tisztítását.
 • Prémium tisztítás – Az erős  szennyeződést eltávolítjuk az üveg felületéről, lemossuk az ablakokat, és a kereteket is, majd alaposan megtöröljük.

Ideális esetben az ablakokat évente kétszer kell mosni, de ez olyan feladat, amelyre a legtöbb ember nem gondol. A tapasztalatunk alapján a tulajdonosok ragaszkodnak ahhoz, hogy ezt pamut törölközővel vagy újsággal, spray-tisztítóval és egy csomó könyökzsírral csinálják.

A dörzsölés nem jó ötlet, csak a szennyeződést mozgatja az egyik helyről a másikra, és statikus töltést hordoz az üvegre, amely vonzza a port és a szennyeződést. Amint befejezi, az ablak ismét piszkosnak tűnik.

Elkötelezettséget érzünk az iránt, hogy irodai vagy üzlethelyiségüket úgy fogjuk takarítani, mintha a miénk lenne. Egy gyönyörű irodaház vagy kiskereskedelemi üzlet tiszta, ragyogó ablakokat érdemel.  Tudjuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás javítja ügyfeleink minőségi imázsát. A tiszta ablakok hatalmas különbségeket okozhatnak otthoni légkörben, és nélkülözhetetlen elemei lehetnek vállalkozásának megjelenésében.

Az ablakmosás költségeinek meghatározása

Bár az ablaktisztítás viszonylag egyszerű feladatnak tűnik, vannak olyan változók, amelyek befolyásolják a végső költségeket:

 • Mennyire piszkos az üveg? A szennyezett ablakok általában több szerszámot és felszerelést igényelnek, az időről nem is beszélve.
 • Ablakok négyzetmétere – Az ár egyik meghatározó tényezője a tisztítandó felület nagysága
 • Könnyű hozzáférés – létrákra, speciális szerszámokra és extra időre lehet szükség a nehezen elérhető ablakok tisztításához.
 • Belül, kívül vagy mindkettő. A kizárólag belső vagy külső szolgáltatás kiválasztása kevés pénzt takaríthat meg Önnek, de a legtöbb szolgáltatáshoz hasonlóan, ha úgy gondolja, hogy végül mindkettőt szeretné, akkor a legjobb, ha egyszerre rendeli meg.

Felár költségek:

 • Ablakpárkányok tisztítása
 • Festék vagy ragasztó anyag eltávolítása
 • Emeleti ablak tisztítása

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.