Rólunk

A tiszta iroda egészséges iroda lesz, és valószínűleg csökkenti a betegségekkel kapcsolatos távollétek mennyiségét és növeli a munkavállalók termelékenységét. Ügyfeleink gyakran megkövetelik, hogy a takarítás a munkavégzés ideje alatt befejeződjön, vagy azután kezdődjön.

Munkatársainkat képzettséggel, megfelelő felszereléssel és kellékekkel látjuk el, amelyek szükségesek a feladataiknak a lehető legprofibb módon történő elvégzéséhez. Ez azt is jelenti, hogy az alkalmazottakat tisztelettel és elismeréssel kell kezelni. A pozitív munkakörnyezet megteremtésével alkalmazottaink természetesen hajlamosabbak a csúcsteljesítményre. Iparágunk túl gyakran próbál sikerrel járni azáltal, hogy a legolcsóbb szolgáltatást nyújtja. Ezeknek a társaságoknak viszont minimálbért kell fizetniük. A minimálbér minimális eredményt nyújt.

Társaságunknál az ipar átlagánál jóval magasabb béreket és juttatásokat kínálunk, ezáltal kivételes embereket vonzva, akik kivételes szolgáltatást nyújtanak. Ebben rejlik a siker kulcsa. Cégünk vállalja precíz, magas minőségű takarítását, tisztán tartását irodák, raktárak, garázsok, üzemek, közintézményeknek. Takarítótársaságunk felismeri az ipari létesítmények igényeit, tapasztalt személyzetünk készen áll szinte bármilyen takarítási feladatmegoldására.

Az ügyfelek elkerülik a kellemetlen környezetet, és ahhoz, hogy az ügyfél kényelmesen érezze magát az irodában, létesítményben, mindig tisztának és ápoltnak kell lennie. Az alkalmi porszívózás és a felmosás nem lesz elég annak bemutatására, hogy ügyfeleit, munkavállalóit rendezett környezetet várja, és maradéktalan elégedettséggel távozzon az irodából. Az egyik legfontosabb szolgáltatás, amelyet kínálunk, az idő.

Ha a takarítással kapcsolatos problémákat levesszük a válláról, akkor az Ön számára a legfontosabb dolgokra tud összpontosítani. Munkatársaink készek arra, hogy megfeleljenek a magas elvárásoknak, megtisztítják lakóhelyét vagy létesítményét, és garantálják elégedettségét. Többszörösen letesztelt az összes tisztítószer, így biztos lehet benne, hogy irodája, raktára létesítménye az abszolút legmagasabb színvonalú szolgáltatást fogja kapni, amely biztosítja az Ön számára a nyugalmat, amelyet egy takarító cégtől kíván.

Tudjuk, hogy ha elégedett a szolgáltatásainkkal partnereinek, üzlettársainak és barátainak ajánl majd minket, tehát az Önelégedettsége az első számú prioritás. Minőségi szolgáltatást nyújtanak Önnek, kiváló szakmai gyakorlattal, tapasztalattal rendelkező munkatársaink hatékony, gyors és eredményes munkája.

Kérjen visszahívást!

Ha minőséget és pontosságot szeretne megfizethető áron, akkor jó helyen jár. GlobálTakarításnál mindig arra törekszünk, hogy odaadó és kiváló minőségű takarítási szolgáltatást kínáljunk tapasztalt kollégáink által.

A legújabb technológia felhasználásával munkatársaink képesek gyorsan és hatékonyan kielégíteni ügyfeleink igényeit. Munkatársaink tapasztalatának és készségeinek egyedülálló kombinációja különböztet meg minket a versenytársaktól. Az egészséges és biztonságos környezet biztosításához zöld kellékeket és felszereléseket használunk.